Eerste leerjaar A

Loopwedstrijd Zonnebeke

Op dinsdag 28 september gingen de kinderen naar de loopwedstrijd in het kasteelpark van Zonnebeke. Het treintje bracht ons. Met muziek van Willy Sommers waren we helemaal opgewarmd! De kinderen deden het super! Michele en Fran van 1Lb stonden op het podium. 

Sfeerfoto’s september

De kinderen zijn goed gestart in 1La. We leerden heel veel, lachten heel veel, soms eens een traantje weggepinkt… maar september was een hele leuke start! 

Bosdag 11 oktober

Op 11 oktober gingen we naar De Palingbeek. Daar gingen we op zoektocht samen met Boris. Boris was een bostrol die ons verschillende zaken liet zien. Zo gingen we samen op zoek naar herfstvruchten, kriebeldiertjes, … . Als afsluiter van de voormiddag kregen we een lekker drankje dat Boris had gemaakt. In de namiddag speelden we een groot bosspel samen met alle andere klassen van het lager.

 

De Sint is in het land! 

Op vrijdag 12 november is de Sint langsgeweest op school. We kregen een staf waar er lekkere snoepjes inzaten. Hij vertelde ook over wat we uitspookten in de klas. Daarna gingen we met de klas van juf Phaedra aan de slag in hoekenwerk. Alles stond in thema van de Sint! We mochten een stoomboot maken uit clicks, we moesten de juiste rekenwortel in de juiste schoen leggen, we mochten in de baart van de Sint schrijven en nog zoveel meer. In de namiddag mochten we dan spelen met het speelgoed dat we van de Sint hadden gekregen.

De beste wensen voor het nieuwe jaar!

Geen beschrijving beschikbaar.