Tweede leerjaar B

WELKOM IN KLAS L2B

Juf Phaedra – Ryan – Aaron – Léon – Célèste – Auke – Fien – Salma
Lias – Eden – Ella – Fran – Chloé

 

 

NOVEMBER 2022

Sfeerfoto’s bosklassen

Oh lieve Sint en Piet, bedankt voor deze fantastische dag ! Wegens al die besparingen kwamen Sint & Piet met de bakfiets naar onze school! Na het zingen van onze rap, bezocht Sint en Piet het tweede leerjaar. Na het overlopen van ieder kind van de klas beloonden ze de kinderen met nieuwe leesboekjes (de Nachtwacht, Samson & Marie, Lego, de Smurfen…), Geomag én een puzzel over de wereld. Deze namiddag hadden we een hoekenwerk rond de Sint. Van hoofdletters schrijven in de baard van de Sint, tot spelen met het materiaal die we kregen van de Heilige man.

OKTOBER 2022

Donderdag 27 oktober hielden we een klasdoorbrekend meetcircuit. De kinderen gingen concreet aan de slag. We pasten de geziene leerstof over de liter, de meter en de kilogram toe. Ook het kloklezen en het leren gepast betalen mocht niet ontbreken! We beleefden een leerrijke namiddag.

 

 

Maandag 4 oktober 2022 was het bosdag. We trokken met de bus naar de Palingbeek. Daar ontmoetten we hele lieve mensen die ons kennis lieten maken met het leven op de milieuboerderij. We maakten een wandeling op een ezel en een paard. Daarna mochten we pompoenen oogsten en de andere dieren voederen. In de namiddag hadden we ons jaarlijks bosspel. Het was een fijne, leerrijke en zonnige dag!

SEPTEMBER 2022

Sfeerfoto’s van de maand september